Великоднє вітання жителям Городищенської громади

23.04.2022

Дорогі жителі Городищенської громади! Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не самотні на цьому світі, бо з нами Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало та відчувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

Нехай це відчуття згуртує нас навколо високих духовних цінностей, укріпить нашу віру, надихне на добрі і праведні починання.

У цей надважкий для України час, коли з боку російських окупантів сіється гнів і беззаконня у нашій державі, як ніколи постає важливість усвідомлення того, що добро завжди переможе зло. І тому ми посилаємо свої молитви до Всевишнього – дарувати спокій і злагоду на нашій багатостраждальній землі.

Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, Великдень дає нам віру в себе і опору в житті. Нехай це величне свято наповнить серце світлими  почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Бажаємо Вам і Вашим рідним у ці весняні дні відчути всю повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Бажаємо всім здоров’я, добробуту й миру! Нехай Всевишній береже кожного з нас, наших захисників, нашу Городищенську громаду, нашу благословенну Україну!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада

Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія