Привітання голови Городищенської громади Світлани Соколюк із Великоднем

17.04.2020

Дорогі жителі Городищенської громади! Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням!

У цей весняний день премудрості та ласки Господньої, ми відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми не самотні на цьому світі, бо з нами Господь. Хочеться, щоб усе людство цінувало та відчувало той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

Нехай це відчуття згуртує нас навколо високих духовних цінностей, укріпить нашу віру, надихне на добрі і праведні починання.

У цей важкий для нашої держави час, коли коронавірусна інфекція прогресує, а на східних кордонах з боку недругів України й досі сіється гнів і беззаконня, як ніколи постає важливість усвідомлення того, що добро завжди переможе зло. І тому ми посилаємо свої молитви до Всевишнього дарувати спокій і злагоду на нашій багатостраждальній землі.

Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, Великдень дає нам віру в себе і опору у житті. Нехай це величне свято наповнить серце світлими  почуттями надії і любові, дарує щастя та добро.

Бажаю Вам і Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Бажаю всім здоров’я, добробуту і миру! Нехай Господь береже кожного з Вас, нашу Городищенську громаду, нашу благословенну Україну!

Настійливо прошу всіх бути відповідальними та обачними. Не піддавайте ризикам себе та своїх близьких! Святкуйте Пасху вдома та не збирайтесь великими компаніями!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З найкращими побажаннями

голова Городищенської ОТГ Світлана СОКОЛЮК

 

Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія