Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
48 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
20/06/2019 с.Городище №№ 48-19/23
Про розгляд заяв Ковальчука М.М. та релігійної організації Свято-Михайлівська релігійна громада Православної церкви України села Несвіч Луцького району Волинської області

Розглянувши заяву Ковальчука М.М. про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки, зважаючи на розпорядження Волинської обласної державної адміністрації № 313 від 07.06.2019 року «Про передачу культових споруд», клопотання релігійної організації Свято-Михайлівська релігійна громада Православної церкви України села Несвіч Луцького району Волинської області про передачу земельної ділянки під храмом та храмовими спорудами в постійне користування релігійної організації, а також приймаючи до уваги невиконання рішень Несвічівської сільської ради № 13/10 від 17.05.2004 року «Про виділення земельної ділянки під будівництво індивідуального житлового будинку» та рішення Несвічівської сільської ради № 11/15 від 23.01.2008 року «Про скасування рішення сесії сільської ради від 16.11.2007 року № 10/4» ,відповідно до п.3.Прикінцевмх положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння будівництву» від16.09.2008 року №509-VІ, керуючись ст. 12 Земельного кодексу України, п. в) ч. 2 ст. 92 Земельного кодексу України, ч. 6 ст. 17 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції комісії з питань будівництва та архітектури, земельних відносин, екології, благоустрою і житлово- комунального господарства сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Ковальчуку Миколі Миколайовичу у наданні дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки площею 0,06 га для будівництва і обслуговування житлового будинку для передачі у власність.
  2. Надати релігійній організації Свято-Михайлівська релігійна громада Православної церкви України села Несвіч Луцького району Волинської області дозвіл на проведення інвентаризації земельних ділянок для обслуговування храму та храмових споруд шляхом розробки проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  з  метою передачі їх у постійне користування.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва та архітектури , земельних відносин , екології, благоустрою і житлово – комунального господарства .
Голова С.СОКОЛЮК

Додатки :

Поіменне голосування
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія