Молоді та щасливі: у Городищенській громаді побралася пара

14.10.2022

Чергове “Гірко!” пролунало сьогодні у центрі Городищенської ТГ: тут голова громади Світлана Соколюк провела реєстрацію шлюбу молодого подружжя. Dsc 1137

14 жовтня 2022 року  Городищенська громада поповнилася ще однією молодою сім’єю. На стежину подружнього життя стали Борислав Цуз, 1997 р.н. та Аліна Голюк, 2001 р.н.

Про це свідчить актовий запис про шлюб № 26.

Ці прекрасні молоді люди планували весілля давно і у травні мали грандіозно все відзначити, якби не війна… Але і вона (війна) не зруйнувала планів поєднати люблячі серця, які попри все мріють прожити довге та щасливе життя разом.

Щедрим золотом незгасимої любові, як символ вірності та єдності, на руках Борислава та Аліни засяяли шлюбні обручки. Молоді випили спільний келих вина та отримали перший спільний документ – свідоцтво про шлюб.

Разом із усією великою родиною вітаємо молодят та бажаємо величезної дружби у стосунках, адже тільки дружба і розуміння роблять любов міцнішою. Нехай офіційний шлюб буде лише першим кроком у світле велике майбутнє, де ваша сім’я стане справжнім зразком для наслідування.

Приємно відзначити, що два роки тому, саме 14 жовтня, старший брат нареченого Борислава – Назарій – також побрався. Сьогодні у них із дружиною Вікторією росте прекрасна донечка.

Будьте щасливі, Цузи!

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада

Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія