Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
18 СЕСІЯ восьмого СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
23/06/2022 с.Городище №18/23
Про затвердження статуту Угринівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області

Відповідно до підпункту 30 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України ″Про освіту″, ″Про повну загальну середню освіту″, на виконання рішення сесії Городищенської сільської ради від 18.02.2022 року №15/3 «Про присвоєння статусу опорного Угринівському ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області» та з метою приведення установчих документів та типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти згідно з п.13 ч.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України ″Про освіту″ та Закону України ″Про повну загальну середню освіту″ сесія сільської ради ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити статут (нова редакція) Угринівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області згідно додатку ( додаток додано).
  2. Директору Угринівського ліцею Романюк Ользі Леонідівні провести державну реєстрацію змін у порядку, визначеному законодавством.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань соціального захисту населення, освіти, культури, молоді та спорту.
Голова Світлана СОКОЛЮК
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія