Наша поезія – це зброя: гуманітарний відділ запрошує мешканців громади створити добірку поетичних творів

30.03.2022

Гуманітарний відділ Городищенської сільської ради вслід за Міністерством культури та інформаційної політики запрошує творчих мешканців і мешканок громади долучатися до написання поетичних рядків про війну в Україні.

Про це повідомляють на сторінці відділу у Фейсбуці.

Наша поезія – це зброя, яка влучає у самісіньке серце та надихає тих, хто тримає зброю справжню!

Кожен вірш, кожен рядок, кожне слово – це вже частина Української історії. Після нашої перемоги, майбутні покоління мають пам’ятати крізь що ми пройшли та надихнутись відвагою і героїчною боротьбою.

“Люба громадо, ми ще раз нагадуємо про “Поезію Вільних”  та запрошуємо долучатись до культурної спадщини й додавати свої твори, адже ми точно знаємо, що війна закінчиться, а наша поезія – ні!” – пишуть гуманітарії, долучаючи посилання на вебресурс https://warpoetry.mkip.gov.ua/

“Якщо ж ваш творчий доробок уже опубліковано на вищевказаному сайті, то будь ласка поділіться ним і з нами, а ми створимо добірку поетичних творів у своїй громаді”, – додають у структурному підрозділі Городищенської ТГ.

Зазначимо, що всі бажаючі можуть надіслати свої творіння у приватні повідомлення Фейсбук-спільноти гуманітарного відділу або на електронну адресу gum_gorodyshche@ukr.net

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада

Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія