Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
20/01/2022 с.Городище №17
Про розгляд проєкту рішення про встановлення тарифу на централізоване водопостачання, що надається комунальним підприємством «Добробут» для населення, бюджетних організацій та інших споживачів

Відповідно п. 2 пункту «а» статті 28, частиною 6 статті 59 до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 частини 3 статті 4, частиною 1 статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 (зі змінами), Порядком розрахунку органами місцевого самоврядування, розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтування такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 року №130, виконавчий комітет сільської ради ВИРІШИВ:

  1. Схвалити проєкт рішення згідно поданих розрахунків тарифів.
  2. Провести обговорення, щодо встановлення тарифів на  централізоване водопостачання згідно поданих розрахунків.
  3. Секретарю виконавчого комітету Городищенської сільської ради Ірині Шак забезпечити оприлюднення рішення на офіційному веб-сайті сільської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Січевського.
Голова Світлана СОКОЛЮК
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія