Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
8 СЕСІЯ восьмого СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
05/08/2021 с.Городище №8/3
Про зміну юридичної адреси Сенкевичівського ліцею та затвердження Статуту закладу у новій редакції

Відповідно до підпункту 30 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», рішення Волинської обласної ради від 27 травня 2021 року № 6/29 «Про передачу майна у смт. Сенкевичівка» та з метою забезпечення належної діяльності Сенкевичівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області, приведення установчих документів закладу освіти у відповідність до вимог чинного законодавства, Городищенська сільська рада ВИРІШИЛА:

  1. Змінити місцезнаходження (юридичну адресу) Сенкевичівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області з адреси: 45750, Волинська область, Горохівський район, смт.Сенкевичівка, вул.Шевченка, 23а, на адресу: 45750, Волинська область, Луцький район, смт.Сенкевичівка, вул.Шевченка, 59.
  2. Внести зміни до п. 1.4 Статуту  Сенкевичівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області затвердивши його в новій редакції (додається).
  3. 3. Уповноважити директора Сенкевичівського ліцею Городищенської сільської ради Луцького району Волинської області здійснити дії щодо державної реєстрації змін про заклад освіти відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальної громади та комісію з питань соціального захисту населення, освіти, культури, молоді та спорту.
Голова Світлана СОКОЛЮК
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія