Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
28/04/2021 с.Городище №80/01.02
Про суспільно корисні роботи (адміністратинве стягнення)

Згідно направлення за № 37/2\581-21 від 02 квітня 2021 року Горохівського районнного сектору філії Державної установи "центр Пробації" у Волинській області та постанови Горохівського районного суду від 16 лютого 2021 року, направлено Долонського Сергія Євгеновича, для відбування призначеного постановою суду стягнення у виді 240 годин суспільно корисних робіт;

  1. прийняти постінову Горохівського районного суду відносно Долонського Сергія Євгеновича до виконання, для відбування призначеного постановою стягнення у виді суспільно корисних робіт з 29 квітня 2021 року
  2. На строк суспільно корисних робіт скласти графік виходу на роботу особи, до якої застосоване адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, у якому зазначити час та місце відбування цих робіт. Встановити йому не більше як восьмигодинний робочий день.
  3. відповідальним за Долонського Сергієм Євгеновичем призначити старосту сіл Шклинь, Шклинь Другий Долонську Людмилу Іванівну.
  4. Долонській Людмилі Іванівні ознайомити Долонського Сергія Євгенович із правилами техніки при виконанні робіт.
  5. Своєчасно повідомляти Горохівський районний сектор з питань пробації про ухилення Долонського Сергія Євгеновича від відбуття сіспільно-корисних робіт.
  6. Заповнювати табель виходу на роботу особи, до якої застосовано адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт, та щомісяця надсилати його до Горохівського районного сектору з питань пробації.
Голова Світлана СОКОЛЮК
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія