Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
5 СЕСІЯ восьмого СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
19/04/2021 с.Городище №5/21
Про затвердження Положення та складу робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Городищенської територіальної громади

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», Постанови Верховної Ради України від 24 грудня 1999 року № 1359-XIV «Про концепцію сталого розвитку населених пунктів», Постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів», з метою належної організації діяльності щодо розробки Стратегії розвитку територіальної громади Городищенської сільської ради, сільська рада
ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Городищенської територіальної громади (додаток 1).
  2. Затвердити склад робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Городищенської територіальної громади (додаток 2).
  3. Робочій групі розробити необхідні заходи Стратегічного плану розвитку.
  4. Контроль виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, етики, протидії корупції, дотримання прав людини,  законності, регламенту.

 

Голова Світлана СОКОЛЮК

Додатки :

Додаток 1_Положення про робочу групу
Додаток 2_Склад робочої групи
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія