Gerb Black And White
УКРАЇНА
Городищенська сільська рада
Луцького району
Волинської області
5 СЕСІЯ восьмого СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
19/04/2021 с.Городище №5/20
Про безоплатне прийняття у комунальну власність об’єкти водопостачання, що перебувають на балансі СГПП «Несвіч»

Розглянувши клопотання сільськогосподарського підприємства «Несвіч» від 29.03.2021 №109 про безоплатне прийняття у власність сільської ради об’єкти водопостачання, керуючись пунктами 2 та 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 13.08.2003 №1253 «Про затвердження Порядку безоплатної передачі у комунальну власність об'єктів соціальної сфери, житлового фонду, у тому числі незавершеного будівництва, а також внутрішньогосподарських меліоративних систем колективних сільськогосподарських підприємств, що не підлягали паюванню в процесі реорганізації цих підприємств та передані на баланс підприємств-правонаступників», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальної громади, сільська рада
ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти безоплатно у комунальну власність територіальної громади  Городищенської сільської ради об’єкти водопостачання, що перебувають на балансі СГПП «Несвіч» (додається).
  2. Доручити:

2.1. Голові сільської ради (С. Соколюк) створити комісію з питань передачі об’єктів водопостачання у комунальну власність (далі – Комісія) та затвердити акти приймання-передачі.

2.2. Комісії здійснити передачу та оформити акти приймання-передачі, у відповідності до чинного законодавства.

  1. Передати затверджене комунальне майно в оперативне управління комунальному підприємству «Добробут» Городищенської сільської ради на баланс та обслуговування, як внесок до статутного капіталу  та внести відповідні зміни в бухгалтерський облік підприємства.
  2. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Д. Січевського.

 

Голова Світлана СОКОЛЮК

Додатки :

Перелік об'єктів водопостачання
Gorodishe2
дія центрів 1 1
Covid19b

АРХІВ НОВИН

Історія